Home » de krachtwinkel » wie is de krachtwinkel

wie is de krachtwinkel

 

Mijn naam is Marlou Kuijpers    
 
Na heel lang in het onderwijs te hebben gewerkt met allerlei soorten en maten grote en kleine mensen (als leerkracht en als interne begeleider) kom ik er steeds meer achter dat ik ook buiten de setting van een school heel veel in me heb en kan en wil bieden.
Al vanaf ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de kunst van het leven, probeer ik er achter te komen wat mensen beweegt en/of tegenhoudt en zoek ik naar de wandelpaden op het levenspad die het meest te bieden hebben. En dat is zeker niet altijd de gemakkelijkste weg, al zouden we dat graag anders zien.
 
 
De huidige tijd heeft ons heel veel te geven, maar vraagt ook heel veel!! Er wordt steeds meer geëist dat je, (met dat wat je bij je geboorte mee krijgt aan mens die je bent), gewoon maar mee kunt in de sneltrein van het leven.
 
Was dat maar zo....
 
en eigenlijk ...... nee ..... toch maar niet!!
Want met "was dat maar zo" zeggen we eigenlijk dat we mee gaan met het eisen stellen aan onszelf en de geliefden om ons heen.
 
NEE, we kunnen er ook voor kiezen om dat wat wij, en onze kinderen, aan basismateriaal bezitten zo uit te bouwen dat we sterk in onze schoenen staan en met liefde en plezier alles tegemoet treden wat er op ons pad komt.